accesskey_mod_content

El validador oficial de documents i expedients ENI, en el Punt d'Accés General

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

20 abril 2018

logo INSIDE

Ja està disponible a la pàgina del Punt d'Accés General el validador oficial d'expedients i documents adequat a l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat.

Per afavorir la implantació dels documents i expedients electrònics en format ENI (Esquema Nacional d'Interoperabilitat) s'ha publicat un validador oficial en el Punt d'Accés General(Obre en nova finestra) .

El validador permet, donat un document o un expedient, verificar si efectivament compleix amb els requisits mínims de contingut i format que exigeixen les Normes Tècniques d'Interoperabilitat de Document i Expedient, respectivament.

Aquest validador, accessible des d'Internet, permet a qualsevol administració que estigui en fase d'adaptació a l'ENI comprovar que els resultats que obté compleixen amb la normativa i són compatibles amb els serveis comuns desenvolupats per la Secretaria General d'Administració Digital, servint així de referent per a les administracions públiques i empreses.

La solució INSIDE en el CTT.

  • Cooperació interadministrativa
  • Interoperabilitat
  • Seguretat