accesskey_mod_content

Nova seu electrònica de la D.G. de la Guàrdia Civil

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

15 setembre 2017

Aquesta seu s'ha implantat sobri ACCEDEIXI en el Núvol

ACCEDEIXI - Accés dels Ciudadanos als Expedients de l'Administració -, és una plataforma modular que integra tres components principals: una seu-i completa; una aplicació de gestió per a la tramitació dels expedients que s'inicien a la seu; i una eina per a la seva administració i configuració, que inclou un gestor de continguts de la seu i un editor de formularis propi.

La D.G. de la Guàrdia Civil ha engegat la seva nova Seu electrònica, implantada sobre la instància d'ACCEDEIXI MultiSede en el núvol.

La seva nova seu arrenca sobre la versió 3.6. d'ACCEDEIXI que inclou, com a funcionalitat més destacable, la integració amb la Passarel·la de Pagament per al pagament telemàtic de taxes. Amb aquesta seu ACCEDEIXI, la D.G. de la Guàrdia Civil pot posar a la disposició de la ciutadania nous tràmits electrònics, que abans es duien a terme de forma presencial. Entre uns altres, la nova seu inclou 28 procediments de llicències i autoritzacions d'armes, explosius, seguretat d'instal·lacions, cartuchería i pirotècnia, seguretat privada, etc.

Assenyalar que, al seu torn, la Guàrdia Civil està implantant una altra instància d'ACCEDEIXI en les seves infraestructures (ACCEDEIXI com a producte), destinada a la tramitació de procediments interns.

Pot consultar la nova Seu de la D.G. de la Guàrdia Civil(Obre en nova finestra) .

Més informació sobre la solució Accedeixi en el CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia