accesskey_mod_content

Nova nota tècnica de l'OBSAE: "Nou impuls a la interoperabilitat a Europa"

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

31 octubre 2017

Logo de l'OBSAE

Posicionament d'Espanya en Interoperabilitat i el nou marc Europeu d'Interoperabilitat. 

La Declaració Ministerial d'administració electrònica de Tallin adoptada el 6 d'octubre de 2017, reforça el compromís amb els principis del Pla d'Acció d'Administració electrònica 2016-2020 i inclou entre les seves línies d'acció les relatives al principi de solament una vegada i a la interoperabilitat per defecte, per promoure, essencialment, la reutilització de dades en els registres primaris, així com de solucions provinents tant de l'àmbit comunitari ( CEF Telecom(Obre en nova finestra) i ISA2(Obre en nova finestra) ), com de les administracions dels Estats membres.

En aquesta nova nota tècnica de l'OBSAE es pot veure, dins d'aquest escenari d'impuls renovat, quin és el posicionament d'Espanya en matèria d'interoperabilitat i dues qüestions relacionades emergents que assenyalen nous reptes, el nou Marco Europeu d'Interoperabilitat i el Portal digital únic europeu.

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Interoperabilitat