accesskey_mod_content

Novetats de l'aplicació comuna de registre ORVE

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

20 octubre 2017

Logo ORVE

Per a l'entrada en vigor per a les EELL de l'article 16 de la Llei 39/2015 a l'octubre de 2018, ORVE està ampliant les seues funcionalitats.

A dia d'hui ORVE servix només per a l'intercanvi registral electrònic entre administracions integrades en SIR. S'està dotant a ORVE de llibre de registre propi per a poder registrar eixides a administracions no integrades en SIR, Ciudanos i Empreses. També es podrà registrar d'entrada en ORVE les presentacions presencials per al propi organisme. Ja disposa de servicis web de consulta i s'estan desenvolupant els servicis web de registre.

Amb estes noves funcionalitats ORVE complirà els requisits para de la Llei 39/2015 en matèria de registres en ser el llibre únic de registre i estar interconnectat.

Les més d'1.700 entitats locals usuàries d'ORVE podran benificiarse gratuïtament d'un servici de registre complet. Amb ORVE s'han realitzat fins hui més d'1.750.000 seients registrals amb una taxa de digitalització del 98%.

Més informació en http://administracionelectronica.gob.es/ctt/orve .

Des de l'àrea de descàrregues d'esta pàgina podran accedir a un vídeo finançat pel Consorci Asturià de Servicis Tecnològics del Principat d'Astúries per a promoure l'ús d'ORVE pels Ajuntaments.

  • Centre de Transferència de Tecnologia