accesskey_mod_content

Novetats de l'aplicació comuna de registre ORVE

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

20 octubre 2017

Logo ORVE

Per a l'entrada en vigor per a les EELL de l'article 16 de la Llei 39/2015 a l'octubre de 2018, ORVE està ampliant les seves funcionalitats.

A dia d'avui ORVE serveix només per a l'intercanvi registral electrònic entre administracions integrades en SIR. S'està dotant a ORVE de llibre de registre propi per poder registrar sortides a administracions no integrades en SIR, Ciudanos i Empreses. També es podrà registrar d'entrada en ORVE les presentacions presencials per al propi organisme. Ja disposa de serveis web de consulta i s'estan desenvolupant els serveis web de registre.

Amb aquestes noves funcionalitats ORVE complirà els requisits para de la Llei 39/2015 en matèria de registres en ser el llibre únic de registre i estar interconnectat.

Les més d'1.700 entitats locals usuàries d'ORVE podran benificiarse gratuïtament d'un servei de registre complet. Amb ORVE s'han realitzat fins avui més d'1.750.000 seients registrals amb una taxa de digitalització del 98%.

Més informació en http://administracionelectronica.gob.es/ctt/orve .

Des de l'àrea de descàrregues d'aquesta pàgina podran accedir a un vídeo finançat pel Consorci Asturià de Serveis Tecnològics del Principat d'Astúries per promoure l'ús d'ORVE pels Ajuntaments.

  • Centre de Transferència de Tecnologia