accesskey_mod_content

Disponible el contingut de la II Jornada sobre Interoperabilitat i Arxiu Electrònic

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

13 octubre 2017

El passat 26 de setembre va tindre lloc la II Jornada d'Interoperabilitat i Arxiu Electrònic on es van citar representants d'organitzacions i administracions públiques de tot el món. El contingut d'aquesta jornada, així com els vídeos de la mateixa, ja estan disponibles.

Quasi 400 persones es van reunir a Madrid per a escoltar i participar en els debats sobre interoperabilitat i document electrònic amb el CIO d'un país totalment digital com Estònia i representants de l'ONU, la Unió Europea, la Comissió Europea, el projecte i-ARK, el Banc Interamericano de Desenvolupament i experts iberoamericà en document electrònic.

Així mateix, van participar especialistes espanyols de diferents administracions i es van celebrar dos taules redones d'encontre i debat entorn de/entorn de la col·laboració entre els sectors públic i privat.

La Jornada d'interoperabilitat i arxiu electrònic ha sigut organitzada per segon any consecutiu pel Ministeri d'Hisenda i Funció Pública. Enguany, per a els qui no van poder assistir o volen consultar tot o part de la Jornada, s'ha preparat una publicació oficial íntegra de la Jornada(Obri en nova finestra) . La publicació permet interactuar a l'usuari seleccionant participant a participant entre les seues presentacions, les seues reflexions més destacades i les seues intervencions íntegres en streaming(Obri en nova finestra) .  

  • Interoperabilitat
  • Servicis electrònics