accesskey_mod_content

FACe habilita l'accés d'apoderats a través del Registre Electrònic d'Apoderaments

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

21 novembre 2017

logo FACe

D'aquesta forma s'amplia la tipologia d'actors que pot tenir la gestió de factures electròniques en relació amb les AAPP.

FACe ha incorporat, a través del sistema Representa , una nova funcionalitat perquè els apoderats o representants puguin accedir a la informació de les factures dels seus poderdants. Per a això, haurà d'estar donat de alta prèviament com apoderat en Registre Electrònic d'Apoderaments(Obre en nova finestra) habilitant l'apoderament en l'actuació administrativa amb codi SIA: 215844 de la Secretaria General d'Administració Digital del MINAHFP.

Aquesta nova funcionalitat permet al representant consultar les factures dels seus representats i poder sol·licitar en el seu nom, si fos necessari, l'anul·lació de la factura. La incorporació de l'apoderat o representant a FACe amplia la tipologia d'actors que pot tenir la gestió de factures electròniques en relació amb les administracions públiques.

A partir d'ara quan l'usuari accedeixi a face.gob.es(Obre en nova finestra) i una vegada identificat, disposarà, en la capçalera del portal web, d'un botó d'activar la consulta de representació. A partir d'aquest moment FACe mostrarà a l'usuari tota la informació de les factures dels seus poderdants, a més de la seva pròpia. Podent actuar sobre aquestes de manera transparent.

Més informació en solució FACe del CTT.

  • Contractació
  • Infraestructures i serveis comuns