accesskey_mod_content

Nou butlletí d'Indicadors d'Administració Electrònica

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

31 març 2017

logo obsae

S'ha publicat un nou butlletí d'indicadors de l'OBSAE amb les dades completes de 2016 i, a més, els disponibles fins a febrer de 2017.

Els butlletins de l'Observatori d'Administració Electrònica (OBSAE) porten des de l'any 2011 difonent trimestralment els principals indicadors de l'Administració Electrònica a Espanya. Els indicadors presentats són una recopilació d'alguns elaborats per tercers i altres obtinguts pel propi Observatori.

Es troba disponible la nova versió d'aquest butlletí actualitzada amb les dades totals de 2016 i els disponibles fins a febrer de 2017.

El butlletí s'ofereix en diferents formats: els tradicionals PDF en castellà i en anglès, i a més els formats procesables XLSX i ODS que formen part de la nostra política RISP i que es troben també disponibles des del portal datos.gob.es.(Obre en nova finestra)

Descarrega del Butlletí d'Indicadors d'Administració Electrònica de l'OBSAE

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Serveis electrònics
  • Interoperabilitat
  • Identitat i Signatura electrònica
  • Infraestructures i serveis comuns