accesskey_mod_content

S'han superat els tres milions de registres electrònics intercanviats a través del Sistemes d'Interconnexió Registral - SIR

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

17 febrer 2017

SIR ja compta amb 4.362 oficines integrades en la plataforma a través d'aplicacions de registre electrònic ORVE, GEISER, Registre General de l'AGE i 18 aplicacions certificades.

Des de desembre de 2012 ja s'han intercanviat electrònicament més de tres milions de registres a través del Sistema d'Interconnexió Registral.

S'elimina així l'entrada de paper en aquestes oficines de registre integrades, conforme a la Llei 39/2015, permetent el registre electrònic sense papers entre les administracions públiques integrades en la plataforma.

SIR permet intercanviar electrònicament la documentació aportada pel ciutadà en les oficines de registre.

Mitjançant les diferents aplicacions de registre electrònic (ORVE, GEISER, REC i aplicacions certificades) connectades a SIR, la digitalització en els llocs de finestreta amb plena validesa jurídica dels enviaments entre les Oficines de Registre, els seients registrals juntament amb la seua documentació adjunta digitalitzada s'envien electrònicament a l'oficina de destinació en el moment, siga el que siga la seua ubicació geogràfica a nivell d'administració competent.

Es produïxen estalvis per la supressió dels enviaments en paper i es millora el servici doncs els enviaments es realitzen de manera instantània.

Més informació sobre la solució SIR en el CTT.

  • Infraestructures i servicis comuns