accesskey_mod_content

La consulta de Família Nombrosa es convertix en el primer certificat autonòmic que oferixen totes les CCAA

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

21 abril 2017

logo plataforma intermediació

Esta important fita s'ha aconseguit gràcies a la col·laboració de totes les CCAA.

Amb data 19 d'abril s'han incorporat les últimes CCAA cedents de la informació al servici de consulta del títol de Família Nombrosa, aconseguint un 100% de cobertura nacional.

És una fita molt significativa pel que suposa en matèria de col·laboració interadministrativa i interoperabilitat en ser el primer servici en el qual totes les CCAA oferixen un servici de manera conjunta. Durant l'any passat de van realitzar 41.213 consultes satisfactòries d'esta dada i la previsió és que cresca significativament al llarg dels pròxims mesos.

Actualment s'està treballant en el servici de discapacitat i Estar al corrent on la cobertura nacional a 31 de març és del 75% i el 40% respectivament. Altres servicis que es van a oferir conjuntament són la Comunicació del canvi de domicili, la consulta d'estar inscrit en el registre de parelles de fet o estar matriculat en ensenyaments oficials no universitàries.

Més informació sobre la solució Plataforma d'intermediació en el CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Cooperació interadministrativa