accesskey_mod_content

Disponible l'informe REGNA 2016 sobre les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions en l'AGE

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

18 novembre 2016

S'ha publicat l'Informe REGNA 2016, que presenta l'anàlisi dels indicadors més significatius del sector TIC de l'any 2015 en l'Administració General de l'Estat.

Ja està disponible per a la seua consulta l'informe REINA 2016 amb l'anàlisi dels indicadors més representatius de la situació i ús dels sistemes i tecnologies de la Informació i Comunicacions en l'AGE, així com del personal TIC emprat. La informació s'ha actualitzat a 1 de gener de 2016, sent el període d'enquesta el correspon a l'any 2015.

La Comissió d'Estratègia TIC (creada per Reial decret 806/2014, de 26 de setembre) té entre les seues funcions “actuar com a Observatori de l'Administració Electrònica i Transformació Digital" i és el responsable de l'elaboració d'este Informe.

REINA es vé publicant amb periodicitat anual des de 1988 però en esta edició, a diferència de les anteriors, no s'ha publicat de forma conjunta amb l'informe de l'Administració electrònica en l'Administració Local ( IRIA ), atés que es procedirà a la seua publicació com a informes separats.  

L'informe REINA , comprèn un estudi exhaustiu que inclou les Organitzacions Central, Territorial i Exterior de l'Administració General de l'Estat, Organismes Autònoms, Entitats Gestores i Servicis Comuns de la Seguretat Social, Agències Estatals,Entitats Públiques Empresarials i altres Organismes Públics, on s'analitzen diferents aspectes relacionats amb els gastos TIC, el parc informàtic actualitzat de l'AGE, programari utilitzat, personal TIC emprat i una breu descripció de l'avanç de l'administració en xarxa.

L'anàlisi de les xifres de gastos TIC, a diferència d'anys anteriors, comença a mostrar un ascens del 2.25 % respecte al període anterior. En canvi el nombre de personal TIC roman amb prou faenes invariable. 

Les xifres arreplegades en l'informe REINA es publiquen també en els formats procesables XLSX i ODS que formen part de la nostra política RISP i que es troben disponibles des del portal datos.gob.es(Obri en nova finestra)  

Descàrrega de l'Informe complet en el  Observatori d'Administració Electrònica

  • Secretària General d'Administracion Digital i Observatori d'Administracion Electronica
  • Govern obert, Informes i Estudis