accesskey_mod_content

Publicació de la nova versió distribuible d'ARXIVE

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

07 juliol 2016

logo ARXIVE

La versió v.1.2.1 inclou un gran nombre de millores, com el redissenye de pantalles de gestió d'usuaris i aplicacions remisoras de SIPs.

S'ha publicat una nova versió del paquet distribuible de l'aplicació ARXIVE. Igual que l'anterior versió, esta inclou el codi font amb llicència EUPL així com els binaris, llibreries i la documentació necessària per a la seua instal·lació.

Les noves funcionalitats i correccions inclouen la solució de diversos bugs, millora i redissenye de les pantalles de gestió d'usuaris i aplicacions remisoras de SIPs, millora dels processos de preingreso d'expedients, funcionalitat per a comprovar la correcció dels servicis de notificació de les aplicacions, millora de la traçabilitat de les accions sobre els expedients, assignació d'identificador únic a cada SIP, etc.

Més informació en l'àrea de descàrregues de la solució ARXIVE del CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Infraestructures i servicis comuns