accesskey_mod_content

Publicació de la nova versió distribuible d'ARXIVI

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

07 juliol 2016

logo ARXIVI

La versió v.1.2.1 inclou un gran nombre de millores, com el redissenyo de pantalles de gestió d'usuaris i aplicacions remisoras de SIPs.

S'ha publicat una nova versió del paquet distribuible de l'aplicació ARXIVI. Igual que l'anterior versió, aquesta inclou el codi font amb llicència EUPL així com els binaris, llibreries i la documentació necessària per a la seva instal·lació.

Les noves funcionalitats i correccions inclouen la solució de diversos bugs, millora i redissenyo de les pantalles de gestió d'usuaris i aplicacions remisoras de SIPs, millora dels processos de preingreso d'expedients, funcionalitat per comprovar la correcció dels serveis de notificació de les aplicacions, millora de la traçabilitat de les accions sobre els expedients, assignació d'identificador únic a cada SIP, etc.

Més informació a l'àrea de descàrregues de la solució ARXIVI del CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Infraestructures i serveis comuns