accesskey_mod_content

La Guàrdia Civil i la DTIC firmen un acord per a la utilització de l'aplicació de Cita Prèvia

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

24 febrer 2016

Esta aplicació facilitarà els tràmits dels ciutadans en les Intervencions d'Armes i Explosius de la Guàrdia Civil

El Director General de la Guàrdia Civil, Arsenio Fernández de Mesa, i el Director de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, Domingo Javier Molina Moscoso, han firmat avui a la seu de la Direcció general de la Guàrdia Civil un acord de col·laboració per a la implantació d'una aplicació de cita prèvia facilitant al ciutadà les gestions en les Intervencions d'Armes i Explosius de la Guàrdia Civil.

També han estat presents en esta firma el Tinent General Director Adjunt Operatiu de la Guàrdia Civil, Cándido Cardiel Ojer i el Coronel Cap de la Intervenció Central d'Armes i Explosius de la Guàrdia Civil, Domingo Guzmán Caballero.

Este acord té com a objectiu millorar els tràmits que han de realitzar els ciutadans per a l'obtenció dels diferents permisos en la Intervenció d'Armes i Explosius de la Guàrdia Civil

Esta aplicació constarà de 2 mòduls de funcionalitat diferenciada:

  • PCP: Administració de cites i obtenció de cites per via telefònica.
  • ICP: Obtenció de cites per Internet.

PCP: Administració de cites i obtenció de cites per via telefònica

S'oferirà als ciutadans l'assignació de cites quan estes siguen sol·licitades per via telefònica o presencialment en les oficines.

ICP: Obtenció de cites per Internet

Esta aplicació permetrà al ciutadà obtindre cites a través d'Internet on podrà seleccionar una província en la qual vullga realitzar aquest tràmit i, una vegada seleccionada eixa província, podrà triar entre els tràmits disponibles en Internet per a la mateixa.

També permetrà a l'usuari sol·licitar cites, consultar les confirmades i si escau, anul·lar les mateixes. Així mateix, la informació estarà disponible en els següents idiomes, per a permetre la navegació multiidioma del ciutadà en l'aplicació de cita prèvia d'Internet:

  • Castellà
  • Català
  • Gallego
  • Basc
  • Inglés

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Servicis electrònics