accesskey_mod_content

Continua el desplegament d'ORVE/SIR en grans Ajuntaments.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

28 maig 2015

logo ORVE/SIR

L'Ajuntament de Logronyo s'incorpora a la plataforma SIR arran del Conveni ORVE firmat amb La Rioja

L'Ajuntament de Logronyo, capital de La Rioja, és la primera incorporació a nivell municipal de la Rioja al Sistema d'Interconnexió de Registres, mitjançant el servici comú ORVE arran del Conveni ORVE firmat amb La Rioja(Obri en nova finestra) . Els més de 153.000 ciutadans de Logronyo podran presentar els seus registres electrònicament dirigits a totes les administracions públiques ja integrades en SIR.  La tramitació electrònica amb digitalització en els llocs de finestreta amb plena validesa jurídica  multiplica l'eficàcia administrativa posat que la recepció en destinació es realitza en minuts i els costos es reduïxen al voltant de 4 euros per enviament realitzat.

Així mateix, com a conseqüència dels últims convenis ORVE/SIR firmats amb: el Principat d'Astúries i la Comunitat Valenciana, cal destacar la incorporació al Sistema d'Interconnexió de Registres amb ORVE dels Ajuntaments d'Avilés amb més de 83.000 habitants, Alzira amb més de 44.000 habitants i Catarroja amb més de 27.000 habitants.

La plataforma SIR seguirà incorporant administracions en els pròxims mesos. Actualment es poden intercanviar per SIR seients registrals electrònicament entre les administracions públiques de Comunitat de Madrid, Canàries, Astúries, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Comunitat Valenciana, La Rioja, Extremadura i Jaén.

mapa_orve

Més informació en el CTT sobre les soluciones ORVE i SIR

  • Interoperabilitat
  • Infraestructures i servicis comuns
  • Cooperació interadministrativa