accesskey_mod_content

Nova nota tècnica de l'OBSAE: Punt General d'Entrada de Factures Electròniques de l'Administració General de l'Estat - FACe

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

30 juny 2015

OBSAE

Un exemple de transformació digital en les administracions públiques i les empreses

La Llei 25/2013 d'impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures en el Sector Públic establia l'obligatorietat de facturar electrònicament a partir del 15 de gener de 2015.

FACE és el Punt General d'Entrada de Factures de l'Administració General de l'Estat. La Llei 25/2013 té un clar caràcter d'eficàcia i d'eficiència, per això habilita al fet que les Administracions Públiques puguin fer ús dels punt generals d'entrada de factures de terceres administracions. A més de l'Administració General de l'Estat que ha d'usar obligatòriament FACe, moltes altres administracions Públiques de tots els àmbits administratius (estatal, regional, local, universitats) estan canalitzant la recepció de les seves factures a través de FACe.

En la nova nota tècnica de l'OBSAE " Punt General d'Entrada de Factures Electròniques de l'Administració General de l'Estat – FACe ” s'aporta més informació sobre les actuacions dutes a terme i els objectius aconseguits.

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Empresa