accesskey_mod_content

Nou butlletí d'Indicadors d'Administració Electrònica

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

25 setembre 2014

Logo OBSAE

S'ha publicat un nou butlletí d'indicadors de l'OBSAE amb dades actualitzades a la fi d'agost de 2014.

Els butlletins de l'Observatori d'Administració Electrònica (OBSAE) porten des de l'any 2011 difonent trimestralment els principals indicadors de l'Administració Electrònica a Espanya. Els indicadors presentats són una recopilació d'alguns elaborats per tercers i altres obtinguts pel propi Observatori.

Es troba disponible la nova versió d'este butlletí actualitzada amb les dades fins a finals d'agost de 2014. El butlletí s'oferix en diferents formats: els tradicionals PDF en castellà i en anglés, i a més els formats procesables XLSX i ODS que formen part de la nostra política RISP i que es troben disponibles des del portal datos.gob.es(Obri en nova finestra)

Finalment, us convidem a enviar-nos vostres suggeriments i participar en la discussió sobre: Com us agradaria que evolucionara el Butlletí de l'OBSAE? a través dels nostres fòrums de participació. Només necessites ser un usuari registrat del PAe per a poder participar.

Descarrega del Butlletí d'Indicadors d'Administració Electrònica de l'OBSAE

  • Observatori d'Administració Electrònica