accesskey_mod_content

Nou butlletí d'Indicadors d'Administració Electrònica

  • Opinar
  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Noticia disponible únicamente con fines históricos y de hemeroteca. La información y enlaces mostrados se corresponden con los que estaban operativos a la fecha de su publicación. No se garantiza que continúen activos actualmente".

25 setembre 2014

S'ha publicat un nou butlletí d'indicadors de l'OBSAE amb dades actualitzades a la fi d'agost de 2014.

Els butlletins de l'Observatori d'Administració Electrònica (OBSAE) porten des de l'any 2011 difonent trimestralment els principals indicadors de l'Administració Electrònica a Espanya. Els indicadors presentats són una recopilació d'alguns elaborats per tercers i altres obtinguts pel propi Observatori.

Se encuentra disponible la nueva versión de este boletín actualizada con los datos hasta finales de agosto de 2014. El boletín se ofrece en diferentes formatos: los tradicionales PDFs en castellano y en inglés, y además los formatos procesables XLSX y ODS que forman parte de nuestra política RISP y que se encuentran disponibles desde el portal datos.gob.es(Obre en nova finestra)

Finalment, us convidem a enviar-nos vostres suggeriments i participar en la discussió sobri: Com us agradaria que evolucionés el Butlletí de l'OBSAE? a través de nuestros foros de participación. Sólo necesitas ser un usuari registrat del PAe per poder participar.

Descarrega del Butlletí d'Indicadors d'Administració Electrònica de l'OBSAE

  • Secretària General d'Administracion Digital i Observatori d'Administracion Electronica

0 Comentaris

No hi ha comentaris