accesskey_mod_content

Nova nota tècnica de l'OBSAE. CORINTO · Correspondència Interadministrativa

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

18 novembre 2014

logo obsae

Intercanvi de documentació entre Administracions Públiques amb plenes garanties de recepció i no repudi.

El projecte CORINTO (Correspondència Interadministrativa) respon a la intenció d'estrènyer les distàncies entre diferents Administracions eliminant l'ús del paper entre elles.

D'esta manera, es concep com un servici comú que permet implementar, de forma íntegrament electrònica, les comunicacions entre les diferents Administracions Públiques -Entitats Locals, Comunitats Autònomes, i Administració General de l'Estat-, a través de la infraestructura de portals gestionats per la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques.

El sistema oferix les ferramentes necessàries per a dotar a les comunicacions de les adequades garanties de la recepció i no repudi dels documents electrònics intercanviats, i registrals si escau, gràcies als sistemes de firma electrònica i a la integració amb el Registre Electrònic Comú (REC).

Pot consultar la nova nota tècnica de l'OBSAE: CORINTO   per a obtindre més informació sobre este tema.

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Cooperació interadministrativa