accesskey_mod_content

Nova nota tècnica de l'OBSAE. CORINTO · Correspondència Interadministrativa

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

18 novembre 2014

logo obsae

Intercanvi de documentació entre Administracions Públiques amb plenes garanties de recepció i no repudi.

El projecte CORINTO (Correspondència Interadministrativa) respon a la intenció d'estrényer les distàncies entre diferents Administracions eliminant l'ús del paper entre elles.

D'aquesta manera, es concep com un servei comú que permet implementar, de forma íntegrament electrònica, les comunicacions entre les diferents Administracions Públiques -Entitats Locals, Comunitats Autònomes, i Administració General de l'Estat-, a través de la infraestructura de portals gestionats per la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques.

El sistema ofereix les eines necessàries per dotar a les comunicacions de les adequades garanties de la recepció i no repudi dels documents electrònics intercanviats, i registrals si escau, gràcies als sistemes de signatura electrònica i a la integració amb el Registre Electrònic Comú (REC).

Pot consultar la nova nota tècnica de l'OBSAE: CORINTO   per obtenir més informació sobre este tema.

  • Observatori d'Administració Electrònica
  • Cooperació interadministrativa