accesskey_mod_content

42 Ajuntaments de les Illes Balears han signat ja el conveni d'interoperabilitat per compartir dades

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

20 maig 2014

La plataforma Pinbal (Plataforma d‘Interoperabilitat de Balears) permet compartir informació i intercanviar dades entre administracions.

Entre els diferents projectes de les Illes Balears dirigits a modificar i modernitzar l'Administració, es troba Pinbal que està especialment encaminat a millorar els serveis administratius que es presten a la ciutadania i a les empreses, i també als empleats públics.

La plataforma Pinbal (Plataforma d‘Interoperabilitat de Balears) permet compartir informació i intercanviar dades entre administracions, cosa que fa més àgil i simplifica els tràmits als ciutadans. A dia d'avui, ja hi ha 42 Ajuntaments que han signat el conveni d'Interoperabilitat per poder accedir a aquesta plataforma informàtica, a més dels quatre Consells Insulars, i diverses entitats com per exemple l'Institut Municipal d'Assumptes Socials, Palma Activa, i l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Cooperació interadministrativa
  • Interoperabilitat