La Forja de desenvolupament del CTT posa a la disposició de tots els seus projectes el programari de control de versions GIT.

" /> La Forja de desenvolupament del CTT posa a la disposició de tots els seus projectes el programari de control de versions GIT." /> PAe - Disponible GIT en la Forja-CTT
accesskey_mod_content

Disponible GIT en la Forja-CTT

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

13 març 2014

La Forja de desenvolupament del CTT(Obri en nova finestra)  posa a la disposició de tots els seus projectes el programari de control de versions GIT.

El CTT posa a la disposició de tots els seus usuaris i projectes la possibilitat d'utilitzar GIT, una nova funcionalitat especialment indicada per a projectes de desenvolupament col·laboratiu o/i per a projectes amb un gran nombre d'usuaris.

Git és un programari de control de versions dissenyat per Linus Torvalds, pensant en l'eficiència i la confiabilitat del manteniment de versions d'aplicacions quan estes tenen un gran nombre d'arxius de codi font. Facilita la gestió del control de versions del codi font i permet treballar colaborativamente en el desenvolupament de l'aplicació utilitzant com a base este repositori comú.

Qualsevol projecte podrà sol·licitar l'ús d'esta nova funcionalitat des de la seua interfície d'administració. S'han actualitzat tots els manuals d'usuari del CTT per a contemplar l'ús d'esta nova funcionalitat. Poden descarregar-los com a usuaris registrats des de l'àrea àrea de descàrregues del projecte CTT(Obri en nova finestra) .

  • Centre de Transferència de Tecnologia
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE