La Forja de desenvolupament del CTT posa a la disposició de tots els seus projectes el programari de control de versions GIT.

" /> La Forja de desenvolupament del CTT posa a la disposició de tots els seus projectes el programari de control de versions GIT." /> PAe - Disponible GIT en la Forja-CTT
accesskey_mod_content

Disponible GIT en la Forja-CTT

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

13 març 2014

La Forja de desenvolupament del CTT(Obre en nova finestra)  posa a la disposició de tots els seus projectes el programari de control de versions GIT.

El CTT posa a la disposició de tots els seus usuaris i projectes la possibilitat d'utilitzar GIT, una nova funcionalitat especialment indicada per a projectes de desenvolupament col·laboratiu o/i per a projectes amb un gran nombre d'usuaris.

Git és un programari de control de versions dissenyat per Linus Torvalds, pensant en l'eficiència i la confiabilitat del manteniment de versions d'aplicacions quan aquestes tenen un gran nombre d'arxius de codi font. Facilita la gestió del control de versions del codi font i permet treballar colaborativamente en el desenvolupament de l'aplicació utilitzant com a base aquest repositori comú.

Qualsevol projecte podrà sol·licitar l'ús d'aquesta nova funcionalitat des de la seva interfície d'administració. S'han actualitzat tots els manuals d'usuari del CTT per contemplar l'ús d'aquesta nova funcionalitat. Poden descarregar-los com a usuaris registrats des de l'àrea àrea de descàrregues del projecto CTT(Obre en nova finestra) .

  • Centre de Transferència de Tecnologia
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE