accesskey_mod_content

Catàleg de servicis d'Administració Electrònica de la DGMAPIAE

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

24 juliol 2014

El Catàleg de Servicis d'Administració Electrònica de la Direcció general de Modernització Administrativa, Procediments i Impuls de l'Administració Electrònica (DGMAPIAE) té com a objecte difondre els servicis electrònics que presta esta Direcció tant a ciutadans i empreses com a les AAPP en general.

Constituïx una guia de referència per a augmentar el coneixement i fomentar l'ús dels servicis electrònics i dona compliment a una mesura de l'eix Compartix del Pla de Millora de l'Administració i del Servici Públic.

Els servicis que es presenten en el Catàleg han sigut desenvolupats i estan en operatius en la direcció de la DGMAPIAE.

Molts d'ells s'han fet en col·laboració amb els departaments ministerials representats en la Comissió Permanent del Consell Superior d'Administració Electrònica.

Es presenta un total de 36 servicis electrònics que s'agrupen en diferents categories en funció de l'estructura de la prestació i de l'usuari del mateix. Estes categories són:

  • Infraestructures Comunes
  • Servicis per a les AAPPs
  • Servicis per a Ciudadanos i empreses

Estos servicis d'Administració Electrònica contribuïxen a impulsar significativament el desenvolupament de l'Administració Electrònica.

Descarregar catàleg (pdf)(Obri en nova finestra)

QR_Catàleg_servicis_DGMPIAE

  • Servicis electrònics
  • Infraestructures i servicis comuns