accesskey_mod_content

Catàleg de serveis d'Administració Electrònica de la DGMAPIAE

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

24 juliol 2014

El Catàleg de Serveis d'Administració Electrònica de la Direcció general de Modernització Administrativa, Procediments i Impuls de l'Administració Electrònica (DGMAPIAE) té com a objecte difondre els serveis electrònics que presta aquesta Adreça tant a ciutadans i empreses com a les AAPP en general.

Constitueix una guia de referència per augmentar el coneixement i fomentar l'ús dels serveis electrònics i dona compliment a una mesura de l'eix Comparteix del Pla de Millora de l'Administració i del Servei Públic.

Els serveis que es presenten al Catàleg han estat desenvolupats i estan en operatius en l'adreça de la DGMAPIAE.

Molts d'ells s'han fet en col·laboració amb els departaments ministerials representats en la Comissió Permanent del Consell Superior d'Administració Electrònica.

Es presenta un total de 36 serveis electrònics que s'agrupen en diferents categories en funció de l'estructura de la prestació i de l'usuari del mateix. Aquestes categories són:

  • Infraestructures Comunes
  • Serveis per les AAPPs
  • Serveis per a Ciudadanos i empreses

Aquests serveis d'Administració Electrònica contribueixen a impulsar significativament el desenvolupament de l'Administració Electrònica.

Descarregar catàleg (pdf)(Obre en nova finestra)

QR_Catàleg_serveis_DGMPIAE

  • Serveis electrònics
  • Infraestructures i serveis comuns