accesskey_mod_content

El projecte espanyol "Emprèn en 3", entre els finalistes dels Premis Europeus a la Promoció Empresarial

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

24 juliol 2014

logo emprèn en 3

El projecte de simplificació administrativa per a la creació d'empreses 'Emprèn en 3' -posat en marxa pel ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques- ha sigut triat entre els 22 finalistes dels Premis Europeus a la Promoció Empresarial.

El premi s'emmarca dins de la categoria de "millora de l'entorn empresarial", segons ha anunciat este dimecres la Comissió Europea.

"Emprèn en 3"   és una plataforma tecnològica que agilitza els tràmits de creació d'empreses i altres comunicacions relacionades amb els emprenedors i les Administracions Públiques permetent l'inici o modificació d'una activitat empresarial o canvi de titularitat, mitjançant la presentació d'una Declaració Responsable directament als municipis adherits a la plataforma, a través d'un formulari electrònic.

Suposa una millora en els procediments de creació d'empreses, en unir les plataformes existents a través d'un punt únic d'accés i connectar tots els ajuntaments espanyols. El seu objectiu és reduir a tres dies el termini de creació d'empreses.

Els guanyadors per a cadascuna de les sis categories s'anunciaran en un acte que se celebrarà a Nàpols (Itàlia) el pròxim 2 d'octubre.

  • Ciutadà
  • Empresa
  • Servicis electrònics