accesskey_mod_content

adm. electrònica: Noves aplicacions mòbils en el segon trimestre 2014

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

07 agost 2014

logo adm. electrònica

Les administracions públiques continuen desenvolupant aplicacions mòbils que permeten acostar l'administració als ciutadans.

adm. electrònica “Tots els servicis en la teua mà ”, és una aplicació per a dispositius mòbils desenvolupada pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques. Esta aplicació conjumina les dos tendències imperants en l'accés als servicis electrònics, la mobilitat i la interacció dins de les xarxes socials, fent més accessible i oberta l'Administració Pública.

La base de dades d'aplicacions mòbils disponibles es manté actualitzada freqüentment des de la pròpia administració propiciant una relació, confiable, d'aplicacions oferides per les Administracions Públiques.

Durant l'últim trimestre s'han incorporat diferents aplicacions mòbils de gran utilitat per a la ciutadania com:

 • Notificacions electròniques   que permet gestionar des del mòbil les notificacions rebudes en http://notificaciones.060.es (Obri en nova finestra)
 • Camí de Santiago(Obri en nova finestra) Esta aplicació geolocaliza a l'usuari i li permet seguir el traçat de cada etapa i anar obtenint informació útil dels diferents albergs públics i privats, monuments i recursos turístics més destacats.
 • Directori del Ministeri de Justícia(Obri en nova finestra) Permet accedir al buscador de direccions del Ministeri, telèfons i localització en mapes dels òrgans centrals i jutjats i tribunals del Ministeri de Justícia.
 • Parcs nacionals per l'Institut Geogràfic Nacional. A més de les aplicacions gratuïtes que oferix l'IGN ha desenvolupat un conjunt d'aplicacions de pagament que permeten conéixer i facilitar la visita a diferents parcs nacionals (Teide, Becs d'Europa, Ordesa, Aigüestortes, Timanfaya, Monfragüe, Garajonay i Caldera de Taburiente)
 • Emprenem(Obri en nova finestra)  per a facilitar l'emprenedoria jove.
 • AEMET(Obri en nova finestra) L'Agència estatal de Meteorologia oferix la seua app per a consulta del temps.
 • Servicis en mobilitat de RENFE(Obri en nova finestra) . RENFE oferix diferents apps mòbils tant per a la compra i gestió de bitllets com per a comprovar l'estat de la xarxa de rodalies.
 • AEMPS-CIM(Obri en nova finestra) . Des de l'Agència Espanyola del Medicament s'oferix informació completa de tots els medicaments autoritzats a Espanya,
 • L'ICEX - Espanya Exportació i Inversions oferix noves aplicacions mòbils amb informació útil sobre l'estat estat dels mercats(Obri en nova finestra) i aula virtual (Obri en nova finestra)
 • Mitjançant l'app de PIN24H(Obri en nova finestra) es permet realitzar una identificació segura de ciutadans per a diferents tràmits en l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

Per a més informació: adm. electrònica “Tots els servicis en la teua mà”
 

 • Desenvolupament de Sistemes
 • Mobilitat