accesskey_mod_content

L'Ajuntament d'Arrigorriaga agilitza les gestions

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

05 setembre 2013

Impulsa l'administració electrònica amb màquines en Abusu i poliesportiu.

Tal com ja va anunciar a principis d'estiu l'Ajuntament d'Arrigorriaga, governat pel PNB, seguix avançant en el procés d'acostar l'Administració local a la ciutadania amb la posada en marxa d'una plataforma d'accés a diversos servicis de forma electrònica i amb solament un clic de ratolí. Esta iniciativa és fruit del conveni de col·laboració subscrit entre el Consistori i la Fundació Europea per a la Societat de la Informació i l'Administració Electrònica.

L'objectiu del programa és que qualsevol ciutadà puga efectuar gestions amb el Consistori local a través d'internet, "però per a els qui no disposen d'este sistema d'accés també s'han instal·lat unes noves màquines o oficines electròniques en el centre sociocultural d'Abusu i en el poliesportiu municipal", precisa l'alcalde, Asier Albizua.

Font original de la notícia: Deia.eus digital

  • Ciutadà