accesskey_mod_content

L'Ajuntament d'Arrigorriaga agilita les gestions

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

05 setembre 2013

Impulsa l'administració electrònica amb màquines en Abusu i poliesportiu.

Tal com ja va anunciar a principis d'estiu l'Ajuntament d'Arrigorriaga, governat pel PNB, segueix avançant en el procés d'apropar l'Administració local a la ciutadania amb l'engegada d'una plataforma d'accés a diversos serveis de forma electrònica i amb solament un clic de ratolí. Aquesta iniciativa és fruit del conveni de col·laboració subscrit entre el Consistori i la Fundació Europea per a la Societat de la Informació i l'Administració Electrònica.

L'objectiu del programa és que qualsevol ciutadà pugui efectuar gestions amb el Consistori local a través d'internet, "però per els qui no disposin d'aquest sistema d'accés també s'han instal·lat unes noves màquines o oficines electròniques al centre sociocultural d'Abusu i en el poliesportiu municipal", precisa l'alcalde, Asier Albizua.

Font original de la notícia: Deia.eus digital

  • Ciutadà