accesskey_mod_content

Un portal web permet accedir a tots els tràmits administratius a Bilbao

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

18 novembre 2013

Tot un ventall de possibilitats s'obri des de fa uns dies davant els usuaris de bilbao.net, opcions per a fer la seua vida més fàcil i acostar les labors administratives a un simple 'clic'. L'Ajuntament de Bilbao ha creat un portal d'administració electrònica, i-udala, una extensió de la seua pàgina web que permet accedir a un catàleg complet amb un buscador multicampo i una agenda detallada de tràmits. La iniciativa, que espera incrementar el nombre de visites al portal municipal amb una millor accessibilitat per als navegants, va ser presentada ahir per la regidor d'Economia i Hisenda, Marta Ajuria.

L'accés a esta nova ferramenta pot fer-se de manera directa en bilbao.net/eudala, a través de la pestanya superior 'tràmits', o mitjançant un enllaç destacat en la part esquerra de la web local. El portal oferix un catàleg que permet localitzar tots els tràmits municipals per àrees, temes, situació personal i persones destinatàries. «Va a resultar més còmode per als usuaris, que podran disposar de tota la informació que requerisquen de manera immediata», va afirmar Ajuria.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Servicis electrònics

0 Comentaris

No hi ha comentaris