accesskey_mod_content

L'Administració Electrònica s'implantarà progressivament en l'Ajuntament de Port de Santa María.

  "Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

  11 març 2013

  L'Ajuntament del Port de Santa María ha aprovat de forma inicial l'Ordenança Reguladora de l'Administració Electrònica i la Transparència (ORAETI)

  L'Ordenança ha sigut impulsada per la Regidoria de Noves Tecnologies i l'empresa municipal tecnològica El Port Global. En la sessió ordinària celebrada el 9 de març, el Ple ha donat llum verda a un text que consolida encara més al municipi com un referent a nivell nacional en el camp de les noves tecnologies i el Govern Obert.
  Esta ordenança, innovadora pel seu enfocament, reforça el compromís del Consistori portuense amb la transparència i suposa un important avanç en el desenvolupament de l'Administració Electrònica. L'aprovació de l'ORAETI es traduirà en una major eficiència en els servicis que l'Ajuntament del Port presta als ciutadans.

  Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Govern obert
  • Servicis electrònics