accesskey_mod_content

L'Administració Electrònica s'implantarà progressivament a l'Ajuntament de Port de Santa María.

  "Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

  11 març 2013

  L'Ajuntament del Port de Santa María ha aprovat de forma inicial l'Ordenança Reguladora de l'Administració Electrònica i la Transparència (ORAETI)

  L'Ordenança ha estat impulsada per la Regidoria de Noves Tecnologies i l'empresa municipal tecnològica El Port Global. En la sessió ordinària celebrada el 9 de març, el Ple ha donat llum verda a un text que consolida encara més al municipi com un referent a nivell nacional en el camp de les noves tecnologies i el Govern Obert.
  Aquesta ordenança, innovadora pel seu enfocament, reforça el compromís del Consistori portuense amb la transparència i suposa un important avanç en el desenvolupament de l'Administració Electrònica. L'aprovació de l'ORAETI es traduirà en una major eficiència en els serveis que l'Ajuntament del Port presta als ciutadans.

  Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Govern obert
  • Serveis electrònics