accesskey_mod_content

La Diputació de Ciudad Real presenta un Pla Estratègic per a impulsar l'Administració electrònica.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

20 febrer 2013

El president de la Diputació, Nemesio de Lara, ha presentat, el 19 de febrer, el nou Pla Estratègic de Gestió Electrònica 2013/2014 que recentment ha aprovat el Ple de la institució provincial.

Esta acció és clau impulsora de ferramentes per a la utilització de la via telemàtica per part de ciutadans i entitats que desitgen emplenar qualsevol tipus de tràmit administratiu; contempla 10 objectius estratègics, 27 objectius operatius i 87 actuacions.

Així ho ha explicat De Lara qui, acompanyat pel vice-president Antonio Rodríguez, ha indicat que es pretén incorporar criteris d'excel·lència i tendir al compliment de l'objectiu "paper zero". Ha dit que la Diputació de Ciudad Real és líder en el context nacional en esta matèria, per aquest motiu el Govern nacional haja requerit la seua presència a Madrid per a explicar l'experiència. Està segur, segons ha comentat, que amb el pas dels anys la institució que presidix serà esmentada quan algú rememore als pioners de la implantació de l'Administració electrònica a Espanya.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Servicis electrònics
  • Infraestructures i servicis comuns