accesskey_mod_content

La Diputació de Ciudad Real presenta un Pla Estratègic per impulsar l'Administració electrònica.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

20 febrer 2013

El president de la Diputació, Nemesio de Lara, ha presentat, el 19 de febrer, el nou Pla Estratègic de Gestió Electrònica 2013/2014 que recentment ha aprovat el Ple de la institució provincial.

Aquesta acció és clau impulsora d'eines per a la utilització de la via telemàtica per part de ciutadans i entitats que desitgin emplenar qualsevol tipus de tràmit administratiu; contempla 10 objectius estratègics, 27 objectius operatius i 87 actuacions.

Així ho ha explicat De Lara qui, acompanyat pel vice-president Antonio Rodríguez, ha indicat que es pretén incorporar criteris d'excel·lència i tendir al compliment de l'objectiu "paper zero". Ha dit que la Diputació de Ciudad Real és líder en el context nacional en aquesta matèria, per aquest motiu el Govern nacional hagi requerit la seva presència a Madrid per explicar l'experiència. Està segur, segons ha comentat, que amb el pas dels anys la institució que presideix serà esmentada quan algú rememori als pioners de la implantació de l'Administració electrònica a Espanya.

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Serveis electrònics
  • Infraestructures i serveis comuns