" /> " /> PAe - L'administració electrònica a Castella i Lleó estalvia anualment a ciutadans i empresaris prop de 73 milions d'euros.
accesskey_mod_content

L'administració electrònica a Castella i Lleó estalvia anualment a ciutadans i empresaris prop de 73 milions d'euros.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

18 febrer 2013

Evita també 650.000 "passejos" del contribuent i reduïx costos administratius a la Junta per import de 3 milions.

L'extensió de l'administració electrònica, via telemàtica o per Internet, en tots els tràmits amb la Junta de Castella i Lleó es traduïx anualment en un estalvi de 73 milions d'euros per a ciutadans i empresaris, tal com ha destacat la consellera d'Hisenda, Pilar de l'Olmo, qui per açò ha defès la necessitat de seguir en la mateixa senda per a potenciar i millorar el sistema de transmissió de dades 'online' i, sobretot, per a garantir la seguretat dels mateixos.

De fet, la titular d'Hisenda, que ha inaugurat en les Corts les jornades titulades 'L'esquema nacional de seguretat', organitzades conjuntament entre la Junta i el Govern central, ha recordat la "aposta decidida" del seu departament per "tindre una administració cada vegada més moderna i pròxima al ciutadà", especialment en una Comunitat com Castella i Lleó, ha defès, "amb una gran superfície i un elevat nombre de municipis" en la qual l'ús de les últimes tecnologies per a la tramitació administrativa es traduïx en un considerable estalvi de temps i diners.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà
  • Empresa
  • Servicis electrònics