accesskey_mod_content

Aprovada l'Estratègia de Ciberseguretat Nacional

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

10 desembre 2013

El Consell de Seguretat Nacional presidit pel president del Govern, Mariano Rajoy, ha aprovat en la seua reunió del 5 de desembre l'Estratègia de Ciberseguretat Nacional.

L'Estratègia de Ciberseguretat Nacional respon a la creixent necessitat de preservar la seguretat del ciberespai per la seua enorme repercussió en qüestions que afecten a la seguretat nacional, així com a la competitivitat de la nostra economia i, en general, al progrés i prosperitat de la nostra societat.

L'Estratègia delimita l'entorn del ciberespai, fixa principis, objectius i línies d'acció per a l'assoliment de la ciberseguretat nacional, i definix el marc de coordinació de la política de ciberseguretat.

Pot descarregar l'Estratègia Estratègia de Ciberseguretat Nacional (Obri en nova finestra) des de la web de la Moncloa.

Els treballs, coordinats pel Departament de Seguretat Nacional de la Presidència del Govern, són fruit d'un procés d'elaboració en el qual han participat diversos ministeris i organismes. Estos documents establixen l'orientació estratègica per a l'acció coordinada i eficaç de les Administracions Públiques en dos àmbits que revestixen una importància crítica per a la seguretat nacional.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra)

  • Seguretat
  • Cooperació interadministrativa