accesskey_mod_content

Alliberament del codi font de datos.gob.es

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

16 abril 2013

La iniciativa datos.gob.es posa a disposició el seu codi font per a la seua reutilització.

La iniciativa Datos.gob.es (Obri en nova finestra)  posa a disposició el codi font de datos.gob.es para la seua reutilització. En Forja de la comunitat de Programari Lliure CENATIC (Obri en nova finestra)  s'ha creat el projecte Datos.gob.es(Obri en nova finestra) , amb la publicació del desenvolupament de l'aplicació que sustenta a datos.gob.es. La disposició de forma oberta d'este desenvolupament permet a qualsevol ciutadà, organisme o empresa fer ús ell i crear així un espai propi dedicat a Dades Obertes.

Al costat de la publicació del desenvolupament de datos.gob.es en la forja de CENATIC(Obri en nova finestra) , s'ha habilitat: un fòrum públic on parlar del desenvolupament, una llista de correu pública per a intercanviar missatges i un espai per a la gestió de bugs, suport, pegats i petició de funcions(Obri en nova finestra) . Per a açò, n'hi ha prou que t'unisques unes al nostre projecte.(Obri en nova finestra)

Per a donar continuïtat a l'obertura i reutilització del desenvolupament de datos.gob.es(Obri en nova finestra) , Datos.gob.es (Obri en nova finestra) posarà en esta forja(Obri en nova finestra) els futurs desenvolupament que s'aborden i que puguen ser d'utilitat per a la comunitat reutilisadora.

La publicació del codi font de forma oberta de datos.gob.es (Obri en nova finestra) és la continuació del compromís del projecte amb la comunitat de dades obertes. Un altre material i la documentació del portal (Obri en nova finestra) així com la seua arquitectura també va ser publicat l'any passat.

Més informació en CTT Solució: datos.gob.es

  • Govern obert
  • Programari Lliure
  • Centre de Transferència de Tecnologia
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE