accesskey_mod_content

Publicada en el BOE una correcció d'errors de la Resolució per la qual s'aprova la Guia de Comunicació Digital per a l'Administració General de l'Estat.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

16 abril 2013

Publicada en el BOE de 15 d'abril de 2013.

Advertit un error en la Resolució de 21 de març de 2013, de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques, per la qual s'aprova la Guia de Comunicació Digital per a l'Administració General de l'Estat, publicada en el BOE n.º 79, de 2 d'abril de 2013, s'ha procedit a efectuar la següent correcció: http://boe.es/diario_boe/txt.php?id=boe-a-2013-3992(Obre en nova finestra) .
No perd els seus efectes tota la Resolució de 2 d'abril de 2007, sinó solament l'apartat Quart i l'Annex II d'aquesta Resolució.
Recordem que la Guia està publicada en: http://administracionelectronica.gob.es/pae/guia_comunicacion_digital i els elements relatius a la Imatge Institucional per contribuir al compliment dels criteris establerts en aquesta Guia es facilitaran als Departaments i Organismes a l'espai: http://imagen.funciona.es/(Obre en nova finestra) al que s'accedeix a través de la Xarxa SARA.
 

  • Interoperabilitat
  • Cooperació interadministrativa
  • Govern obert
  • Serveis electrònics
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE