accesskey_mod_content

La Diputació de Màlaga estudia un projecte que amplie el SmartCity de la capital a tota la Costa del Sol

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

09 abril 2013

La Diputació de Màlaga ha reunit a quinze municipis del litoral per a estudiar la posada en marxa d'un projecte que amplie el SmartCity, un model de gestió energètica sostenible, de la capital a tota la Costa del Sol.

El plantejament presentat per l'Ajuntament de Màlaga a través del regidor de Noves Tecnologies, Mario Cortés, és el d'adaptar a la província el projecte Smartcity que es duu a terme a Màlaga cabdal, ja que existix una necessitat de coordinar i unificar tota la informació i servicis disponibles i incrementar els nivells d'excel·lència com a destinació turística.

Per açò, l'objectiu és aconseguir la implantació d'eficiència en la gestió, reorganitzar els recursos i la creació d'una plataforma multi-ajuntament que oferisca nous servicis als ciutadans, com a sistemes de geolocalització, localització de places lliures d'aparcaments o servici sobre l'estat de les platges, entre moltes altres opcions.

  • Desenvolupament de Sistemes
  • Servicis electrònics
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE