accesskey_mod_content

Publicada en el BOE la Guia de Comunicació Digital de l'Administració General de l'Estat

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

03 abril 2013

Butlletí oficial de l'Estat del dia 2 d'abril de 2013.

A partir de la Resolució de 21 de març de 2013, de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques, per la qual s'aprova la Guia de Comunicació Digital per a l'Administració General de l'Estat ( http://www.boe.es/diario_boe/txt.php?id=boe-a-2013-3528(Obri en nova finestra) ), els portals web, les seus electròniques, blogs, o xarxes socials, als quals denominem baix el terme genèric de llocs webs, que siguen elaborats pels Departaments o Organismes Públics vinculats o dependents de l'AGE para qualsevol tipus de dispositiu, procuraran observar les recomanacions, criteris i bones pràctiques establits en aquesta Guia, de manera gradual en la mesura en què les seues circumstàncies, quant a recursos humans i disponibilitat pressupostària, ho permeten.

La Guia està publicada en https://administracionelectronica.gob.es/pae/guia_comunicacion_digital i els elements relatius a la Imatge Institucional per a contribuir al compliment dels criteris establits en esta Guia es facilitaran als Departaments i Organismes en l'espai: http://imagen.funciona.es/(Obri en nova finestra) al que s'accedix a través de la Xarxa SARA.
 

  • Cooperació interadministrativa
  • Govern obert
  • Servicis electrònics
  • Interoperabilitat
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE