accesskey_mod_content

Publicada en el BOE la Guia de Comunicació Digital de l'Administració General de l'Estat

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

03 abril 2013

Butlletí oficial de l'Estat del dia 2 d'abril de 2013.

A partir de la Resolució de 21 de març de 2013, de la Secretaria d'Estat d'Administracions Públiques, per la qual s'aprova la Guia de Comunicació Digital per a l'Administració General de l'Estat ( http://www.boe.es/diario_boe/txt.php?id=boe-a-2013-3528(Obre en nova finestra) ), els portals web, les seus electròniques, blogs, o xarxes socials, als quals denominem sota el terme genèric de llocs webs, que siguin elaborats pels Departaments o Organismes Públics vinculats o dependents de l'AGE para qualsevol tipus de dispositiu, procuraran observar les recomanacions, criteris i bones pràctiques establerts en aquesta Guia, de manera gradual en la mesura en què les seves circumstàncies, quant a recursos humans i disponibilitat pressupostària, ho permetin.

La Guia està publicada en https://administracionelectronica.gob.es/pae/guia_comunicacion_digital i els elements relatius a la Imatge Institucional per contribuir al compliment dels criteris establerts en aquesta Guia es facilitaran als Departaments i Organismes a l'espai: http://imagen.funciona.es/(Obre en nova finestra) al que s'accedeix a través de la Xarxa SARA.
 

  • Cooperació interadministrativa
  • Govern obert
  • Serveis electrònics
  • Interoperabilitat
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
 
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE