accesskey_mod_content

Andalusia és la comunitat autònoma amb millor web segons una anàlisi realitzada per Compuware.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

29 octubre 2012

La pàgina web de la Junta d'Andalusia és la que ofereix un millor rendiment global quant a disponibilitat, temps de resposta i consistència de tot el conjunt de sites governamentals del mapa autonòmic espanyol, segons una anàlisi realitzada per l'empresa Compuware.

Aquesta empresa ha examinat les webs de les 17 autonomies i les de Ceuta i Melilla entre l'1 de setembre i l'1 d'octubre d'aquest any.

Segons l'estudi, la Ciutat Autònoma de Ceuta, la Comunitat de Madrid, la Junta d'Andalusia i Govern Basc són les quatre webs que ofereixen una millor disponibilitat per als usuaris, sent el ràtio per totes elles del 100%. La disponibilitat mesura la capacitat d'una pàgina web per carregar-se correctament, independentment del temps que trigui a fer-ho. Segons l'anàlisi de Compuware, la mitjana de disponibilitat de les webs de les CCAA es troba en el 99,54%. Solament queden per sota d'aquest percentatge la Generalitat Valenciana, el Govern d'Illes Balears i la ciutat autònoma de Melilla.

Més informació(Obre en nova finestra)

  • Serveis electrònics