accesskey_mod_content

La Comissió Europea anuncia els premis i-Inclusion 2012

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

13 març 2012

Ja es poden presentar candidatures als Premis i-Inclusion 2012. Enguany els premis estan destinats a persones, així com a organitzacions, empreses i sectors de la societat civil, que treballen a nivell local, premiant als quals defenen el camí a seguir i explotant el potencial de la tecnologia per a fer front als reptes actuals.

La Comissió Europea ha obert el termini de recepció de candidatures dels premis i-Inclusion 2012. Estos premis busquen descobrir i celebrar les formes més innovadores de tancar la bretxa digital i ajudar a la gent a gaudir dels beneficis d'Internet. Segons els resultats d'una enquesta publicats per la Comissió, quasi una quarta part dels europeus majors de 16 anys mai han utilitzat Internet. En 2010, la Comissió va celebrar una conferència dedicada a la inclusió digital.

més informació(Obri en nova finestra)

  • Ciutadà