accesskey_mod_content

El recentment inaugurat portal Open Data de la Xunta ocupa la cinquena posició a nivell estatal en volum de continguts.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

25 abril 2012

Abert@s, que es va engegar al març, és la novena iniciativa d'aquest tipus a Espanya però supera a altres portals autonòmics amb un catàleg inicial de 250 documents en formats oberts.
Proporciona matèria primera per al sector de continguts digitals i obre noves oportunitats de negoci per a emprenedors que poden crear aplicacions i prestacions sobre la base d'aquesta aquesta informació.

El recentment inaugurat portal Open Data de la Xunta ocupa la cinquena posició a nivell estatal en volum de continguts.

Abert@s, que es va engegar al març, és la novena iniciativa d'aquest tipus a Espanya però supera a altres portals autonòmics amb un catàleg inicial de 250 documents en formats oberts
Proporciona matèria primera per al sector de continguts digitals i obre noves oportunitats de negoci per a emprenedors que poden crear aplicacions i prestacions sobre la base d'aquesta informació.

Més informació(Obre en nova finestra)

  • Ciutadà