accesskey_mod_content

Client de Signatura v3.1 en Firefox 4

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

30 març 2011

Recentment Mozilla ha alliberat la nova versió del seu navegador Firefox 4 que provoca un comportament anòmal en l'execució del Client de Signatura v3.1, concretament en l'accés als certificats del magatzem del navegador.

El problema s'ha detectat en una llibreria DLL, concretament la llibreria “sqlite3.dll”, relacionada amb aquest accés al magatzem de certificats, de manera que en aquesta nova versió de Mozilla Firefox aquesta llibreria no existeix i en el seu lloc apareix la llibreria “mozsqlite3.dll”.

Esperem poder posar a la seva disposició al més aviat possible una nova versió del Client de Signatura que solucioni aquesta incompatibilitat. Mentrestant, i com a solució temporal, es recomana que realitzin alguna de les següents accions:

  • Descarregar la llibreria “sqlite3.dll” de la pàgina Web de Sqlite (“ http://www.sqlite.org/download.html(Obre en nova finestra) “) i copiar-la directament en la ruta d'instal·lació de Mozilla Firefox 4 (per exemple: “C:\Arxius de programa\Mozilla Firefox”)
  • Copiar la llibreria “sqlite3.dll” d'una instal·lació anterior de Mozilla Firefox en la ruta on està instal·lat el nou Mozilla Firefox 4.
  • Copiar la llibreria “mozsqlite3.dll” de la ruta on està instal·lat el nou Mozilla Firefox 4 en aquesta ruta i canviar el nom aquesta còpia a “sqlite3.dll"

Més informació sobre aquesta iniciativa client @signa

  • Infraestructures i serveis comuns
  • Centre de Transferència de Tecnologia