accesskey_mod_content

Presentació a Toledo de la campanya @dministración. Tots els servicis en la teua mà.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

24 març 2011

Francisco Javier Corrochano, i el Director General per a l'Impuls de l'Administració Electrònica del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública, Fernando de Pablo, en la presentació

El subdelegat del Govern a Toledo, Francisco Javier Corrochano, i el Director General per a l'Impuls de l'Administració Electrònica del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública, Fernando de Pablo, van presentar el dia 23 de març a Toledo la campanya nacional d'informació i divulgació per a fomentar l'ús dels servicis electrònics de l'Administració General de l'Estat (AGE) a Castella-la Manxa

El 23 de març el Subdelegat del Govern a Toledo, Francisco Javier Corrochano, i el Director General per a l'Impuls de l'Administració Electrònica del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública, Fernando de Pablo, van presentar a Toledo la campanya nacional d'informació i divulgació per a fomentar l'ús dels servicis electrònics de l'Administració General de l'Estat (AGE) a Castella-la Manxa.

Amb el lema “@dministración. Tots els servicis en la teua mà”, el Ministeri de Política Territorial i Administració Pública va començar esta campanya el passat 7 de març, que es desenvoluparà fins al mes de novembre en totes les capitals autonòmiques i provincials i en les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla. Este pla d'informació i divulgació s'interromprà durant el període que marca la llei amb motiu de les pròximes eleccions autonòmiques i locals.
 
  • Servicis electrònics