accesskey_mod_content

Conveni Marque entre l'AGE i la Comunitat Foral de Navarra per a la implantació d'una Xarxa d'Oficines Integrades d'Atenció al Ciutadà

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

22 març 2011

El conveni permet que les Entitats Locals que s'adherisquen, actuen com a Oficines de Registre de l'Administració General de l'Estat i de la Comunitat Autònoma corresponent

La Llei 11/2007, d'accés electrònic dels ciutadans als servicis públics establix en el seu article 44, la possibilitat que les Administracions Públiques subscriguen convenis de col·laboració a fi d'articular mesures i instruments de col·laboració per a la implantació coordinada i normalitzada d'una xarxa d'espais comuns o finestretes úniques.

Per açò, l'Administració General de l'Estat ha firmat amb la Comunitat Foral de Navarra un Conveni Marque per a la implantació d'una Xarxa d'Oficines Integrades d'Atenció al Ciutadà en l'àmbit territorial de la Comunitat Foral de Navarra(Obri en nova finestra) , que ha entrat en vigor el 19 de març de 2011, després de la seua publicació en el Butlletí Oficial de Navarra.

Amb l'entrada en vigor d'este Conveni de col·laboració, ja són catorze les Comunitats Autònomes que han celebrat este tipus de conveni amb l'Administració General de l'Estat, que permet que les Entitats Locals que s'adherisquen actuen com a Oficines de Registre de l'Administració General de l'Estat i de la Comunitat Autònoma corresponent, així com plantejar altres models de col·laboració com a oficines conjuntes d'informació o de tramitació.

  • Servicis electrònics
  • Ciutadà
  • Observatori d'Administració Electrònica