accesskey_mod_content

Conveni Marco entre l'AGE i la Comunitat Foral de Navarra per a la implantació d'una Xarxa d'Oficines Integrades d'Atenció al Ciutadà

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

22 març 2011

El conveni permet que les Entitats Locals que s'adhereixin, actuïn com a Oficines de Registre de l'Administració General de l'Estat i de la Comunitat Autònoma corresponent

La Llei 11/2007, d'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics estableix en el seu article 44, la possibilitat que les Administracions Públiques subscriguin convenis de col·laboració a fi d'articular mesures i instruments de col·laboració per a la implantació coordinada i normalitzada d'una xarxa d'espais comuns o finestretes úniques.

Per això, l'Administració General de l'Estat ha signat amb la Comunitat Foral de Navarra un Conveni Marco per a la implantació d'una Xarxa d'Oficines Integrades d'Atenció al Ciutadà en l'àmbit territorial de la Comunitat Foral de Navarra(Obre en nova finestra) , que ha entrat en vigor el 19 de març de 2011, després de la seva publicació en el Butlletí Oficial de Navarra.

Amb l'entrada en vigor d'aquest Conveni de col·laboració, ja són catorze les Comunitats Autònomes que han celebrat aquest tipus de conveni amb l'Administració General de l'Estat, que permet que les Entitats Locals que s'adhereixin actuen com a Oficines de Registre de l'Administració General de l'Estat i de la Comunitat Autònoma corresponent, així com plantejar altres models de col·laboració com a oficines conjuntes d'informació o de tramitació.

  • Serveis electrònics
  • Ciutadà
  • Observatori d'Administració Electrònica