accesskey_mod_content

El Portal “El teu Europa” ara en línia en espanyol.

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

11 març 2011

Logo El teu Europa

Llançament del teu Europa, el portal oficial d'informació i assistència que li ajuda a comprendre i defendre els seus drets en altres països de la UE.

Llançament de <b>El El teu Europa , el Portal oficial d'informació i assistència que t'ajuda a comprendre i defendre els teus drets en altres països de la UE.
 
En El teu Europa trobaràs tota la informació que pugues necessitar per a viure, viatjar, estudiar, treballar o fer negocis en altres països de la UE. El teu Europa oferix informació clara i actualitzada sobre els teus drets europeus i una multitud d'exemples basats en la vida real. El teu Europa també publica consells i advertiments per a ajudar-te a evitar problemes administratius en altres països de la UE.
El teu Europa conté informació en les àrees de treball, residència, viatges, educació, salut, família, vehicles i consum podent ser útil en l'àmbit personal i professional.
A través del teu Europa podràs també accedir a servicis d'assistència gratuïts que t'assessoraran en el teu cas concret o ajudaran a buscar solucions si els teus drets europeus no són respectats en altres països de la UE. La Comissió Europea i les autoritats nacionals proporcionen els continguts publicats en El teu Europa.
 
  • Ciutadà
  • Servicis electrònics