accesskey_mod_content

AEMET estableix l'accés a les seves dades

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

30 novembre 2010

AEMET estableix l'accés lliure i gratuït a totes les seves dades per mitjans electrònics

AEMET estableix l'accés lliure i gratuït a totes les seves dades per mitjans electrónicosLa Vice-presidenta del Govern ha presentat ‘eLocal Cantàbria’, que ha suposat una inversió de 8,8 milions d'euros i permet als ciutadans realitzar electrònicament 31 tràmits amb cada Consistori.

L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) facilita de forma progressiva l'accés lliure i gratuït a totes les seves dades mitjançant via electrònica a partir del 30 de novembre de 2010.
AEMET adopta així una nova política de dades que té en compte d'aquesta manera la importància de la informació meteorològica com a element clau de suport a la societat i el seu paper dinamitzador tant de la R+D com de moltes activitats lligades a la meteorologia. D'altra banda, aquest nou enfocament està d'acord amb les directrius europees i espanyoles en matèria d'informació mediambiental.

Font: AEMET
Font: Govern de Cantàbria

Veure detall de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Serveis electrònics